Produktanmeldelser

Mit navn er Tanja og er uddannet Cand. Mag. Pæd. Eller en kandidatgrad i pædagogik, om man vil. Bag mig har jeg en almindelig pædagoguddannelse og ved siden af er jeg mor til en lille Karl Emil.

Mit syn på børnelegetøj er at børn skal udfordres. Dette er både på sanserne, det intellektuelle plan, på hele kroppen. I min verden skal børn have lov at lege sig gennem dagen og ikke påvirkes for meget af diverse medier. Det skal skam nok komme med tiden.

Jeg går derfor meget op i de aktive lege. Både for krop og sind. Lidt hjernegymnastik og lidt høj puls et par gange om dagen holder et barn i gang. Mit fokus vil derfor primært ligge på det legetøj, som jeg hidtil finder inspirerende inden for dette felt.

Jeg ville blive meget beæret, hvis du skulle sidde med et spørgsmål til en bestemt varer, som du ønsker at jeg skulle prøve af og give min vurdering på. Både som mor og som fagprofession.  

Seneste blogindlæg

aug 24, 2016 Skrevet af: Tanja Vanman Produktanmeldelser

PUKYlino

Barnets motoriske udfordringer bliver ofte overset i hverdagen eller begrundet med noget andet. Barnet elsker at blive udfordret og så længe, at barnets synes det er en fest, så er det blot at klø på. Intet er mere rigtigt end andet, så længe at barnet et tryk i sine omgivelser.
aug 23, 2016 Skrevet af: Tanja Vanman Produktanmeldelser

Jagten efter nye produkter

Jagten på nye produkter til vores shop er ikke helt så lige til, som først beregnet. Det er sjovt, det er udfordrende og sikke en masse beslutninger der skal gennemtænkes, af flere hoveder, før de bliver sat til afstemning om de skal ind eller ud.  

BRIO Klovn

Skrevet af: Tanja Vanman I: Produktanmeldelser på:
Barnedåben skulle holdes og min lille søn skulle trækkes i kjole. Gaverne havde vi ingen idé om. Vi havde sat min kære svigerinde til at være...

Læs mere

Viser 1 - 3 af 3 emner