Produktanmeldelser

Mit navn er Tanja og er uddannet Cand. Mag. Pæd. Eller en kandidatgrad i pædagogik, om man vil. Bag mig har jeg en almindelig pædagoguddannelse og ved siden af er jeg mor til en lille Karl Emil.

Mit syn på børnelegetøj er at børn skal udfordres. Dette er både på sanserne, det intellektuelle plan, på hele kroppen. I min verden skal børn have lov at lege sig gennem dagen og ikke påvirkes for meget af diverse medier. Det skal skam nok komme med tiden.

Jeg går derfor meget op i de aktive lege. Både for krop og sind. Lidt hjernegymnastik og lidt høj puls et par gange om dagen holder et barn i gang. Mit fokus vil derfor primært ligge på det legetøj, som jeg hidtil finder inspirerende inden for dette felt.

Jeg ville blive meget beæret, hvis du skulle sidde med et spørgsmål til en bestemt varer, som du ønsker at jeg skulle prøve af og give min vurdering på. Både som mor og som fagprofession.  

Seneste blogindlæg

jul 29, 2019 Skrevet af: Martin Bøllehat Produktanmeldelser

Danmarks BEDSTE justerbare Rulleskøjte - WANTED

Her beskriver vi, hvor WANTED rulleskøjten er så populær til børne fødder der vokser - perfekt SFO rulleskøjte.
aug 9, 2018 Skrevet af: Martin Bøllehat Produktanmeldelser

Endelig Noget Træ Legetøj med RETRO Minder

Der findes bare så meget ufatteligt dårligt legetøj. Den ene producent står i kø foran den anden for at udvikle den næste døgnflue. Vi så det med Fidget Spinneren - et voldsomt hype. Ungerne var som vilde dyr - de kunne ikke få nok. Hvor mange har du. Hvilke farver har din. SUK. Jeg var ikke vild med det. Efter et par dage...

PUKYlino

Skrevet af: Tanja Vanman I: Produktanmeldelser på:
Barnets motoriske udfordringer bliver ofte overset i hverdagen eller begrundet med noget andet. Barnet elsker at blive udfordret og så længe, at barnets...

Læs mere

Viser 1 - 4 af 5 emner