Smallstuff Dukkevogn Lyng

51001-09

Ikke på lager. Kontakt kundeservice og vi bestiller den hjem til dig.

En sød barnevogn til dine dukker. Vognen findes i farven; Lyng. Der medfølger en bomuldsmadras, så din dukke kan sove trygt og godt når I skal på tur i det fri. Barnevognen er håndlavet i naturflet og træ, som er sammensat med et metalstel.

Flere detaljer

Tilbud!

Denne vare vil give dig op til 59 point . Din kurv vil tilegne dig 59 point som kan konverteres til en rabatkode på 12,- .


Kun599,-

Før: 799,-

-25%

PriceRunner | Partner

Afbetal rente- og gebyrfrit med ViaBill og få dine varer med det samme.

Nyttig info:

Mål: ca. 46X30x49 cm.

Liggemål: ca. 38 cm.

Stellet er malet og lakeret.

NB: Dukke, sengetøj og tæpper sælges seperat.

14 DAGES FULD RETURRET

Som kunde via Legebazar har du altid minimum 14 dages fuld returret. Køber du i december måned, gælder din returret til den 24. januar.

GEBYRFRI BETALING

Vi opkræver IKKE gebyrer ved betaling med betalingskort.

FRAGTFRI LEVERING

Nogle forhandlere tilbyder fri fragt på alle varer. Andre gør ikke. Køber du derfor på tværs af forhandlere, kan du opleve at der er fragt på, selvom den ene vare står angivet med fragtfri levering. Er du i tvivl, så kontakt kundeservice.

2. SORTERINGSVARER

Varen købes via Legebazar.dk med viden om at der måske kan forekomme en lille skønhedsfejl eller lign. Dog er 2. sorteringsvarer altid funktionsdygtige og overholder alle lovpligtige sikkerhedskrav. 2. sorteringsvarer kan derfor ikke byttes og tages ikke retur af forhandlere med mindre andet er skriftligt aftalt med forhandleren. 

PRISER

Alle priser på Legebazar.dk er angivet i danske kroner (DKK) og inkl. 25% dansk moms. Priser kan variere fra forhandlerens egen webshop.