Levering:

Vi stræber efter at levere alle varer hurtigst muligt og skriver også forventet leveringstid på de enkelte varesider. Hvis din vare allerede er afsendt, skulle du meget gerne have modtaget en mail og eventuel SMS med en sporingskode (track and trace) nummer. Kontroller dit spamfilter hvis ikke du har modtaget noget i din indbakke. Er du gratis medlem af vores kundeklub, kan du følge din ordres status og finde sporingskoden ved at logge ind her.

Er du alligevel i tvivl om leveringstiden for din ordre, så spørg kundeservice hvor langt din ordre er.

Fragtpriser:

På alle ordrer under 499,- betales forsendelsesomkostninger på 29,00 DKK. Ordrer over 499,- er fragtfrie. Det gælder dog ikke ved varer hvor der er angivet en fast fragtpris. 

Reklamation:

Har du fortrudt dit køb, er varen tilbagekaldt eller i stykker og dækket under din reklamationsret?

Du kan nemt returnere dine varer ved først at oprette en RMA. Det gøres ved at logge ind på din konto i Legebazar kundeklub. Fra din kontooversigt kan du åbne din ordre op hvorpå din vare er. Marker de varer du ønsker at returnere og klik på "Opret en RMA nota". Udfyld de felter der kommer frem. Du vil høre fra kundeservice når vi har behandlet din sag. Har du ikke mulighed for at markere ordrelinjer, er det fordi grænsen på 14 dage er overskredet.

Har du valgt ikke at være gratis medlem af kundeklubben, skal du kontakte kundeservice via vores kundeservice side eller chat og vi vil hjælpe dig videre.

2. Sorteringsvarer

Varer som er købt som 2. sortering skal forventes at kan have fejl, men ingen brugsspor. Alle vores varer er nye og ubrugte. Oplever du at der er brugsspor på en modtaget vare, skal du altid reklamere din vare. Varer du har købt som 2. sortering byttes ikke eller tages retur af anden grund. 

Ubegrænset returret:

Har du købt en forkert vare og ønsker at fortryde dit køb fx om 4 år er det faktisk muligt. Det kræver blot at vi stadig har varen i sortiment og emballagen er ubrudt og varen ubrugt. Du kan vælge at få varen ombyttet til noget andet eller få pengene retur. Hvis du ønsker en ombytning betaler vi for din fragt. Ellers skal du selv betale for fragtomkostningerne. Du skal bare pakke varen forsvarligt ind og indlevere pakken hos din lokale GLS Pakkeshop med t&t. Adressen du skal sende din pakke til er:

Legebazar.dk
Kirkevej 15
Pakkeshop: 96286
5580 Nørre Aaby

Brug vores e-mail kundeservice@legebazar.dk til t&t. Så får vi besked når den er på vej.

Husk at kontakte kundeservice før du sender pakken så vi ved den er på vej. Du skal huske at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse og også gerne returblanketten som du kan downloade via dette link.