Levering:

Vi tilstræber at levere alle varer hurtigst muligt og skriver også forventet leveringstid på de enkelte varesider. Hvis din vare allerede er afsendt, skulle du meget gerne have modtaget en mail og eventuel SMS med en sporingskode (track and trace) nummer. Kontroller dit spamfilter hvis ikke du har modtaget noget i din indbakke. Er du gratis medlem af vores kundeklub, kan du følge din ordres status og finde sporingskoden ved at logge ind her.

Er du alligevel i tvivl om leveringstiden for din ordre, så spørg kundeservice hvor langt din ordre er.

Fragtpriser:

På ordrer under 499,- betales der typisk forsendelsesomkostninger på 35,00 DKK, på udvalgte varer ned til 29,00 DKK. Ordrer over 499,- er fragtfrie med mindre andet er angivet. Nogle varer har en særlig fragtpris som vil være angivet på varekortet. 

Reklamation:

Har du fortrudt dit køb, er varen tilbagekaldt eller i stykker og dækket under din reklamationsret?

Du kan nemt returnere dine varer ved først at oprette en RMA. Det gøres ved at logge ind på din konto i Legebazar kundeklub. Fra din kontooversigt kan du åbne din ordre op hvorpå din vare er. Marker de varer du ønsker at returnere og klik på "Opret en RMA nota". Udfyld de felter der kommer frem. Du vil høre fra kundeservice når vi har behandlet din sag. Har du ikke mulighed for at markere ordrelinjer, er det fordi grænsen på 14 dage er overskredet.

Har du valgt ikke at være gratis medlem af kundeklubben, skal du kontakte kundeservice via vores kundeservice side eller chat og vi vil hjælpe dig videre.

2. Sorteringsvarer

Varer som er købt som 2. sortering skal forventes at kan have fejl, men ingen brugsspor. Alle vores varer er nye og ubrugte. Oplever du at der er brugsspor på en modtaget vare, skal du altid reklamere din vare. Varer du har købt som 2. sortering byttes ikke eller tages retur af anden grund. 

14 dages returret:

Har du købt en forkert vare og ønsker at fortryde dit køb kræver det blot at varen er ubrugt og i ubrudt emballage. Du kan vælge at få varen ombyttet til noget andet eller få pengene retur. Hvis du ønsker en ombytning betaler vi for din fragt ellers skal du selv betale for fragtomkostningerne. Du skal bare pakke varen forsvarligt ind og indlevere den hos din lokale GLS Pakkeshop med Track and Trace (t&t). Du kan købe din returlabel her: Køb returlabel

Brug vores e-mail kundeservice@legebazar.dk til Track and Trace (t&t) , så får vi besked om at den er på vej.

Kontakt kundeservice før du sender pakken så vi ved den er på vej. Husk at skrive hos hvilken forhandler varen er købt, vedlæg en kopi af din ordrebekræftelse og også gerne returblanketten som du kan downloade via dette link.