"STOP VARESPILD!"

Legebazar.dk er en portal hvor du som kunde let kan købe legetøj og interiør til bazar-priser direkte fra forskellige forhandlere.

Hos os er der større sandsynlighed for at finde de varer du ikke kan finde andre steder og til helt fantastiske bazar-priser. Vores forhandlere tilbyder nemlig primært udgåede kollektioner og 2. sorteringsvarer. Alle varer er nye varer og aldrig brugt før. Du vil derfor aldrig finde "second-hand" varer hos Legebazar.dk. Dog vil det sagtens hænde at du finder en forhandlers nyeste kollektion.
Vi mener vi hjælper med at skåne miljøet ved at tilbyde en service, hvor forbrugeren kommer for at købe en vare som står til at blive destrueret fordi den, i regnskabet, ikke længere har nogen værdi.

Konceptet

Hos os er fremgangsmåden den samme som i en almindelig webshop. Du finder dine varer som du normalt gør, og checker ud på normal vis. Opret en kundekonto, så du kan se din ordrehistorik.

Selvom du køber varer fra 2 eller 3 forskellige forhandlere, sørger vi for at sende ordrerne videre til de enkelte forhandleren som vil sende dig varen direkte. Du skal derfor forvente at modtage flere t&t sporingskoder.