Om os

Jeg har lige rundet de 61 år, bor i Midt Jylland, nærmere betegnet Nørre Snede, er gift og har 2 voksne drenge på henholdsvis 34 og 36 år samt 3 børnebørn på 6 og 8 år og 9 mdr.
Jeg startede min webshop Farmors Outlet fra bunden i 2011 med produkter jeg brænder for og kan stå inde for. I Oktober 2020 overtog jeg Legebazar.dk
Jeg vil altid gøre mit bedste for at du som kunde får en rigtig god oplevelse ved at handle hos mig.
Min ambision er ikke at blive den største, men gerne den beste hvad gælder kundeservice, derfor er det altid mig selv du får fat på, hvis du ringer og mig selv der besvarer kundemails. 

Uddannet som bogholder, men valgte så i 2011 og hellige mig min online webshop på fuldtid.

Det vil altid være mig, du får fat i på telefonen hos Legebazar mellem 12.00 – 22 alle dage, 
Så ring endelig hvis du har spørgsmål, du lige mangler et svar på. Kan jeg ikke lige tage telefonen, er du meget velkommen til at lægge navn og Tlf. nr. så ringer jeg tilbage så snart det er muligt. 

Det hurtigste er som regel at sende en mail, da jeg kan have meget travlt i pakkeriet.

Jeg har valgt at koncentrere mig om prematur tøjet, fordi det som forældre til for små eller for tidligt fødte børn kan være svært at finde premature tøj til rimelige priser og god kvalitet.  Jeg valgt at få fra Blue Suede Moose, Tiny Me, Beebo og Fixoni som alle har skønne bløde produkter i 100 % bomuld og alle er Europæiske mærker. Af præmature tøj i merino uld har jeg valgt Green Rose, fordi det er i en rigtig god kvalitet og fordi alle syninger  og mærker sidder udvendig, så intet kan genere den lille sarte krop og fordi et præmaturebarn nemt kan holde varmen i uldtøj. er stærkt anbefalet på neoronantal afdelingerne.  Jeg kan klare at levere tøj ned til 0,45 kg. og har max 24 timere forsendelse.

Legebazar.dk har været en netbutik siden 2011. Jeg overtog Legebazar 1/10-2019

I 2014 begyndte vi at sælge legetøj fra gode kendte mærker, børnekuffeter fra Trunki og weekendsenge fra Deryan, samt udstyr til børn og barnlige sjæle og er hele tiden på udkig efter godt kreativt legetøj  og babyudstyr til fornuftige priser, som kan gøre hverdagen lidt nemmere for en travl familie..

Bemærk det er ikke altid farverne svarer 100% til billedet, da det kan være meget svært at gengive farven 100 % på fotos.

Jeg garanterer at alle pakker bliver sendt senest næste hverdag med GLS.
Jeg sætter en stor ære i at give mine kunder en rigtig god oplevelse, når der handles i min webshop og du vil altid have mulighed for at få en vare byttet eller pengene retur og det gøres selvfølgelig med et smil og uden problemer. Du sender bare en lille mail til info@legebazar eller kontakter mig med en opringning eller sms på 5211 4612, tager jeg ikke telefonen er det som regel fordi jeg har travlt, så lægger du bare navn, telefonnr. i telefonsvaren og jeg ringer tilbage så snart som muligt og næsten altid inden for et par timer også i weekender og på helligdage.
Jeg går ikke efter at blive en stor virksomhed, det vigtigste for mig er at mine kunder føler sig velkommen, god tilpas, vellidt, føler sig trygge ved at handle hos mig, selv om det er en online shop og alle kunder uanset en ordres størrelse får en rigtig god kundeservice og kundebetjening. Alle er for mig lige vigtige og skal behandles på en værdig og rigtig god måde.

Du kan selv læse om mine kunders mening på Trustpilot og Ratepanel.dk

Legebazar er en underafdeling til farmorsoutlet

Hilsen Legebazar
V/ Connie Nielsen
Snerlevej 4
8766 Nr. Snede
Cvr. 26817838

tlf: 5211 4612

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det er nemt at afmelde igen senere.